Een BOOST voor je huid, zonder downtime!

Nanoneedling is microneedling met nano naaldjes. Deze nano-naaldjes zijn dunner ten opzichte van de naaldjes die gebruikt worden bij de Dermapen microneedling behandeling.

Omdat microneedling met zon wordt afgeraden hebben wij de nano-needling behandeling die het hele jaar door toegepast kan worden.
Door de puntjes die het nano-kopstuk bevat, zorgen ze ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om de doorbloeding en de celdeling te activeren

De combinatie van Nano needling en onze serums die wij gebruiken, zorgt voor een prachtige GLOW en een direct egale teint van de huid. 

Nano-needling is een geavanceerde technologie die de kracht van nano-naaldjes benut om de huid te stimuleren en te verjongen. Deze minuscule naaldjes werken op cellulair niveau om de productie van essentiële bouwstenen zoals collageen en elastine te bevorderen, wat resulteert in een stevigere, gladdere huidtextuur. Deze behandeling is NIET pijnlijk!

WAT KUN JE VERWACHTEN?
Een stralende transformatie.

 • Directe Gloed: Direct na de behandeling ervaar je een gezonde gloed op je huid.
 • Geleidelijke Verbetering: Naarmate de collageen- en elastineproductie toeneemt, zie je geleidelijke verbeteringen in huidtextuur en teint.
 • Jeugdige Uitstraling: Fijne lijntjes verminderen en de huid ziet er jeugdiger en strakker uit.

   

NANO needling vs MICRO needling

De aanbevolen diepte voor Nanoneedling is 0,25 mm, deze procedure kan elke week uitgevoerd worden met de NANO GLOWPEN apparaat.

Nano-needling pakt soortgelijke huidproblemen aan als Microneedling, zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie en elasticiteit. De diepte die door de naald wordt gepenetreerd, is het grootste verschil tussen de twee procedures. Nano-needling doorboort alleen de eerste laag van de huid en creëert nanokanalen, terwijl micronaaldjes in de diepe dermis doordringen. 

Als je gelaat diepe lijntjes/rimpels, hyperpigmentatie, diepe acnelittekens omvat, wordt Dermapen Microneedling aanbevolen.

WANNEER KIES JE VOOR NANO NEEDLING ?

Hier zijn de voordelen van een nano-needling behandeling op een rij:

 •        Verjonging van de huid: Door de stimulatie van de collageen- en elastineproductie in de huid kan een nano needling behandeling zorgen voor een verjonging van de huid. Dit kan leiden tot minder zichtbare fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken.
 •        Verbeterde huidtextuur: Door de microscopische openingen die tijdens de behandeling in de huid worden gecreëerd, kan de huidtextuur worden verbeterd. Dit kan leiden tot een gladdere en egalere huid.
 •        Verhoogde opname van voedingsstoffen: Door het gebruik van een speciaal serum in combinatie met de naaldjes op nanoschaal kan de opname van voedingsstoffen en hydratatie in de huid worden bevorderd.
 •        Geschikt voor alle huidtypes: Een nano needling behandeling is geschikt voor alle huidtypes, ongeacht leeftijd of huidskleur.
 •        Weinig tot geen downtime: Na de behandeling kan uw huid er licht rood en gezwollen uitzien, maar dit verdwijnt meestal binnen een paar uur tot een dag. Er is dus weinig tot geen downtime verbonden aan deze behandeling.
 •         Langdurige resultaten: De resultaten van een nano needling behandeling kunnen langdurig zijn, vooral als u de behandeling regelmatig herhaalt en uw huid goed blijft verzorgen.
   
Ben jij benieuwd of de NANO GLOWPEN behandeling iets voor jou is?
Neem gerust contact op voor een intakegesprek.