IPL couperose

Couperose/ Spider Naevi zijn uitgezette en verwijde bloedvaatjes. De meeste voorkomende locaties voor couperose zijn het gelaat, de wangen en de neus. 
Het komt veel voor, veelal bij mensen die veel buiten werken en dus blootstaan aan diverse weersomstandigheden. 
Ook is er een familiare belasting, waarbij de sterkte of zwakte van de vaatwand bepalend is voor het ontstaan van Couperose/ Spider Naevi. Couperose/ Spider Naevi zijn volkomen onschuldig, echter kunnen ze soms klachten geven. 
Zo kan het gezicht een rode verkleuring geven bij wisseling van temperatuur bij de overgang van een koude naar een warme omgeving dit kan samengaan met een onaangenaam warmtegevoel. Op dit moment is het nog niet mogelijk om Couperose/ Spider Naevi te voorkomen.

HOE WERKT DE IPL COUPEROSE BEHANDELING?

De rode bloedcellen in de vaatjes absorberen het licht en leiden dit vervolgens naar de wanden van de vaatjes. Daar wordt de lichtenergie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt. Hierdoor verdwijnen / vervagen de verwijde bloedvaatjes. De behandelde vaatjes worden in de meeste gevallen eerst donkerder, dit is echter een goed teken: het betekent dat de vaatjes zijn geraakt en dat de couperose of spider naevi zal verdwijnen. Gemiddeld zijn tussen de drie en vijf behandelingen nodig voor een bevredigend resultaat. Tussen de opeenvolgende behandelingen ligt een periode van twee tot vier weken.

VOOR & NA

VOOR & NA

Volledig gelaat: 99 euro
Wangen incl. jukbeenderen: 69 euro
Neus: 49 euro
Decolleté: 69 euro


Prijzen zijn per behandeling. 

  • Zwanger bent
  • Borstvoeding geeft
  • Het medicijn isotretinoine gebruikt (bij acne en rosacea)
  • Tetracyclines (bepaalde antibiotica) gebruikt. U kunt dan overgevoelig zijn voor licht.
  • Een huid met veel pigment (zongebruind of donkere huidskleur). De IPL-behandeling werkt het beste op een lichte huid.
  • Een koortslip heeft

Over het algemeen zijn drie tot vier behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Tussen de behandelingen zit steeds zes weken.

Ben jij benieuwd of de IPL COUPEROSE behandeling iets voor jou is?
Neem gerust contact op voor meer informatie en een intakegesprek.