Melasma (ook wel zwangerschapsmasker genoemd) is een pigmentstoornis waarbij op de huid donkerbruine vlekken ontstaan. Deze vlekken zijn matig tot scherp begrensd en meestal grillig van vorm. Melasma komt met name voor op het voorhoofd, de wangen, de slapen, rond de ogen en op de bovenlip. 

HOE ONTSTAAT MELASMA?
Er zijn een aantal risicofactoren aan te wijzen die kunnen samenhangen met het ontstaan dan wel het verergeren van de vlekken. Zwangerschap wordt als één van de belangrijkste factoren herkend. Veel vrouwen vertellen dat de vlekjes tijdens de zwangerschap opkomen. Bij sommigen verdwijnen deze vlekjes gelukkig na de bevalling. Andere uitlokkende factoren zijn natuurlijke en kunstmatige UV-straling, erfelijkheid, pilgebruik, het gebruik van bepaalde cosmetica en sommige anti-epileptische geneesmiddelen. Al deze factoren kunnen leiden tot een verhoogde activiteit van de pigmentcellen met als gevolg een toegenomen pigment productie. Doordat niet alle pigmentcellen in de huid even sterk reageren , ontstaat niet een egale maar een meer vlekkige bruine verkleuring van de huid. 

DE BESTE DEPIGMENTATIE BEHANDELING

VOOR HET VERWIJDEREN VAN PIGMENTVLEKKEN

_______________

DE BESTE DEPIGMENTATIEBEHANDELING WERELDWIJD.

Een doeltreffende combinatie van professionele behandeling en een opvolgende thuisverzorging voor alle fototypes van de huid.

Dankzij de revolutionaire Cosmelan-behandeling wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. Hierdoor worden pigmentvlekken verzacht en verwijderd. Pigmentvlekken zijn meestal te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken. Na de behandeling krijg je een pigmentvrijere, gezondere en heldere huid.

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling bij uitstek bij hyperpigmentatie en is het favoriete product van de meest prestigieuze huidtherapeuten, artsen en dermatologen wereldwijd. 
Cosmelan is de enige behandeling waarmee je 95% van het diepliggende melasma kan wegwerken.
 

WELKE BEHANDELING IS GESCHIKT VOOR MELASMA?

De Cosmelan-behandeling is één van de beste depigmentatie behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken bij alle huidtypes. Zowel pigmentvlekken op de lichte huid als pigmentvlekken op de donkere huid.

Meer info

Deze peeling wordt aanbevolen voor hyperpigmentatie/melasma, donkere vlekken, ouderdomsvlekken en zelfs littekens op het gezicht en lichaam. Het kan ook worden gebruikt om donkere striae te verlichten en de huid te egaliseren. Met deze peel gaan we gericht en plaatselijk het gebied behandelen.

Spot peel: 85 euro

100% NATUURLIJKE PEELING!

Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd. In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.
Prachtige resultaten bij een hyperpigmentatie, melasma, acne littekens en acne verkleuringen (hyperpigmentatie veroorzaakt door acne).

Green sea bio peel GELAAT: 99 euro
Green sea bio peel GELAAT: 360 euro
(kuur van 4 behandelingen)
Green sea bio peel RUG: 100 euro
Green sea bio peel RUG: 360 euro
(kuur van 4 behandelingen)

 

Aanbevolen voor een huid met donkere vlekken, ouderdomsvlekken, donkere vlekken, sproeten en ongelijkmatige teint.

Krx Lazerpeel combineert verschillende zuren met afgestemde pH waarden waardoor een lage hersteltijd van de huid nodig is, maar waarbij er toch een maximaal verblekend effect kan ingezet worden!

De behandeling wordt sowieso opgebouwd en gespreid over verschillende sessies met interval van 4-6 weken.

(Dubbele reiniging, pre peel, LaZerpeel (2-4 lagen), gelee masker, epiderm plus gel)

Prijs: €95

Op een kuurbehandeling van 4x ontvang je een korting van 10%.