Vette acne-gevoelige huiden vertonen overproductie van olie, verwijde poriën, verdikt oppervlak, ongelijkmatige textuur en een hogere gevoeligheid voor het verschijnen van onvolkomenheden. Hun eigenschappen vereisen specifieke cosmetische producten die de hoeveelheid olie en glans helpen reguleren, verstopte poriën en bacteriële proliferatie voorkomen en de huidtextuur en -vernieuwing verbeteren.

Mesoestetic® heeft een volledig assortiment oplossingen voor de behandeling van een vette, acne-gevoelige huid. Producten ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde dermatologen en geformuleerd met olieregulerende, exfoliërende, keratolytische en antimicrobiële actieve ingrediënten van de laatste generatie.

VETTE EN/OF ACNE-GEVOELIGE HUID

 1. Reiniging: Purifying mousse 
 2. Tonic: Hydratonic mist
 3. Peeling: Resurfacing peel booster ('s avonds 2x/week)
 4. Masker: Pure renewing mask (1x/week)
 5. Dagcrème: Hydra-vital light
 6. Nachtcrème: Acne one (of plaatselijk aanbrengen op acne zones)

________________________________________________________

NORMALE TOT GECOMBINEERDE HUID

 1. Reiniging: Brightening foam
 2. Peeling: Ultimate micropeel (1 á 2x/week)
 3. Tonic: Hydratonic mist
 4. Masker: Pure renewing mask (1x/week)
 5. Dagcrème: Hydra-vital light

Elk huidtype vraagt om een andere skincare.

Ontdek onze ANTI-ACNE Homecare producten.
 

WELKE BEHANDELINGEN ZIJN GESCHIKT VOOR EEN ACNE GEVOELIGE HUID?

(Dubbele reiniging, dieptereiniging peel/mask + vapozone, verwijderen van onzuiverheden, serum + purifying charcoal masker, aangepaste dagcreme).

Acne basic:  65 euro

 

KRX Clear Peel is een behandeling met salicylzuur welke speciaal is ontwikkeld voor de acne-gevoelige huid. Het richt zich op het bestrijden van bacteriën, vette huid en donkere vlekken veroorzaakt door acne. Het helpt de poriën te verkleinen, verwijdert comedonen, overtollig talg onder controle te houden en acne te verminderen.

Clear Peel:  85 euro
Clear Peel:  300 euro
(kuur van 4 behandelingen)

100% NATUURLIJKE PEELING
 Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd. In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

Prachtige resultaten bij een acne gevoelige huid, vette huid, overtollig talgproductie, comedonen, acne littekens en acne verkleuringen (hyperpigmentatie veroorzaakt door acne).

Green sea bio peel GELAAT: 99 euro
Green sea bio peel GELAAT: 360 euro
(kuur van 4 behandelingen)

Green sea bio peel RUG: 100 euro
Green sea bio peel RUG: 360 euro
(kuur van 4 behandelingen)

Het resultaat zie je zelfs na 1 behandeling al, is echt indrukwekkend.
Diepe reiniging, peeling, hydratatie en een boost voor je huid in 1 enkele behandeling!
 
Npeel Hydrasmartfacial zuivert je huid zo sterk, dat de producten die je nadien gebruikt veel beter in de huid kunnen indringen en zo optimaal kunnen werken. 
Deze behandeling is een pijnloze , snelle verzorging met direct resultaat. Het is een combinatie van hydradermabrasie, een fruitzuurpeeling, uitzuiveren van de poriën en het insluizen van een gezondheidscocktail voor de huid.

Npeel Hydrasmartfacial BRONZE: 125 euro

Een problematische huid is vaak het gevolg van overactieve talgproductie en onevenwichtige hormonen. Het overtollige talg komt vast te zitten in je poriën samen met dode huidcellen en vuil, wat kan leiden tot pijnlijke ontstekingen en je huid vatbaar maakt voor de verspreiding van andere bacteriën.
Door de klinische microneedling behandeling met de  Dermapen 4 te combineren met de op jouw huid afgestemde MESOESTETIC huidverzorgingsproducten, krijg je de heldere, stralende teint die je verdient.

Dermapen 4™:  149 euro
Dermapen 4™:  560 euro
(kuur van 4 behandelingen)
Dermapen 4™:  810 euro
(kuur van 6 behandelingen)