Pigmentatie

"De meest efficiënte depigmenterende behandeling ter wereld.
Meer dan een miljoen tevreden cliënten met uitzonderlijke resultaten".

pigmentatie produkt

Wat is melasma?

Melasma of zwangerschapsmasker is een pigmentstoornis waarbij donkerbruine vlekken ontstaan. De vlekken ontstaan meestal na chronische zonschade, trauma, anticonceptiepil of hormonen. De pigmentstoornis komt meestal voor in het gelaat. Melasma is een moeilijk te behandelen pigment waarbij een volledige behandeltraject nodig is. 

Met het COSMELAN traject van Mesoestetic kunnen wij de Melasma sterk verlichten tot volledig verwijderen.   Alsook de behandeling van pigmentvlekken. We behalen schitterende resultaten maar  het vergt een consequente & uitgebreide thuisverzorging mét dagelijks een SPF (zonnebescherming).
Samen werken we naar een heldere huid!

Wat houdt de cosmelan professional peel eigenlijk in?

Cosmelan® is een professionele depigmentatiemethode die een intensief correctief effect heeft op hyperpigmentaties van de huid, terwijl het de overproductie van melanine in de melanocyten reguleert en het verschijnen van nieuwe donkere vlekken remt en onder controle houdt.
De werkzaamheid is gebaseerd op het dubbele werkingsmechanisme dat enerzijds een corrigerende werking heeft, hyperpigmentatie elimineert en anderzijds een regulerend effect heeft, de overproductie van melanine onder controle houdt en op deze manier het verschijnen van nieuwe vlekken in de huid voorkomt.

Hyperpigmentatie is een veel voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken. De meest voorkomende oorzaken zijn:

  • verstoorde hormoonbalans
  • huidveroudering
  • zwangerschap
  • menopauze
  • melasma (zwangerschapsmasker)
  • zonnen zonder bescherming

Hoe verloopt deze behandeling?

De sessie houdt in dat we hier in het schoonheidsinstituut het cosmelan 1-gezichtsmasker aanbrengt dat vervolgens 8 tot 12 uur inwerkt, afhankelijk van het fototype en de gevoeligheid van de te behandelen huid.
Nadat deze tijd is verstreken, wordt het masker thuis verwijderd.


Dan 48 uur later wordt de vervolgfase bij u thuis gestart met het aanbrengen van de cosmelan 2, Melan recovery crème en de SPF130+ pigment control (lichtjes getint).
Deze vervolgfase wordt gedurende 7 maanden uitgevoerd om een optimaal resultaat te bereiken en het opnieuw verschijnen van pigmentatie te voorkomen.

Meest gestelde vragen:

 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De resultaten zijn al zichtbaar na slechts 1 tot 2 behandelingen.
Voor de beste resultaten van deze Oxygen treatment en voor een duurzame verbetering van de regeneratie van huidcellen, wordt een kuur van 3 á 5 behandelingen aanbevolen, 1 of 2 maal per week.

Combinatie behandelingen met de Oxygen:

  • Mesopeels
  • Npeel Hydrasmart
  • Ledtherapie

Wat kost deze Oxygen behandeling?

1 behandeling: 99 euro
3 behandelingen: 285 euro  (95 euro/behandeling)
5 behandelingen: 450 euro  (90 euro/behandeling)