Nano GLOWPEN

Een BOOST voor je huid, zonder downtime!

Nanoneedling is microneedling met nano naaldjes. Deze nano-naaldjes zijn dunner ten opzichte van de naaldjes die gebruikt worden bij de Dermapen microneedling behandeling.

Omdat microneedling met zon wordt afgeraden hebben wij de nano-needling behandeling die het hele jaar door toegepast kan worden.
Door de puntjes die het nano-kopstuk bevat, zorgen ze ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om de doorbloeding en de celdeling te activeren

De combinatie van Nano needling en onze serums die wij gebruiken, zorgt voor een prachtige GLOW en een direct egale teint van de huid. 

NANO needling vs MICRO needling

De aanbevolen diepte voor Nanoneedling is 0,25 mm, deze procedure kan elke week uitgevoerd worden met de NANO GLOWPEN apparaat.

Nano-needling pakt soortgelijke huidproblemen aan als Microneedling, zoals fijne lijntjes, hyperpigmentatie en elasticiteit. De diepte die door de naald wordt gepenetreerd, is het grootste verschil tussen de twee procedures. Nano-needling doorboort alleen de eerste laag van de huid en creëert nanokanalen, terwijl micronaaldjes in de diepe dermis doordringen. 

Als je gelaat diepe lijntjes/rimpels, hyperpigmentatie, diepe acnelittekens omvat, wordt Dermapen Microneedling aanbevolen.

Ben jij benieuwd of de NANO GLOWPEN behandeling iets voor jou is?
Neem gerust contact op voor een intakegesprek.