Green sea bio peel

Green sea bio peel

100% NATUURLIJKE PEELING

Natuurlijke manier om de huid te peelen zonder het gebruik van zuren. De hoofdsamenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst. Het stimuleert de huid, net als micronaaldjes, die de bovenste, meest oppervlakkige huidlaag verwijderd.
In tegenstelling tot chemische peelings die zijn gebaseerd op pH en zuurgraad, werkt deze peeling door het stimuleren van de cellen, de oude huidcellen te verwijderen en nieuwe huidcellen te regenereren.

Peelings hebben algehele huidverjongende eigenschappen. Een peeling stimuleert celvernieuwing en verwijderd dode huidcellen. De huid wordt hierdoor egaler, pigmentvlekken nemen af, poriën worden minder zichtbaar en de huid vernieuwt en verjongt zich. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en je gehele huidstructuur worden verbeterd.

Deze peeling bestaat uit algen en spicula’s (extract van de zoetwaterspons).

Green sea bio peel kan worden ingezet voor:

-  Fijne lijntjes en rimpels
-  Droge huid
-  Doffe/rokershuid
-  Grove en verstopte poriën

- Overmatige talgproductie
-  Ouderdomsvlekken
-  Dikke, verhoornde huid 
-  Ruwe huidtextuur
-  Hyperpigmentatie
-  Vettige huid
-  Acne
-  Littekens

Meest gestelde vragen?

Voorzorgsmaatregelen

-  Vanaf 4 weken voorafgaand aan de behandeling moeten zon, zonnebank en zelfbruiners worden vermeden.
-  U dient vooraf dagelijks een zonnebrandcrème te gebruiken met SPF 50.
   Dit dient om de 2 uur herhaald te worden indien de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht.
-  U mag 2 weken vooraf geen andere behandeling laten uitvoeren aan het te behandelen gebied. Denk hierbij aan huid verdunnende behandelingen en harsen.
-  U dient 1 week vóór de behandeling te stoppen met het gebruik van lokale antibiotica, vitamine A-zuur, retinol of benzoylperoxide.
-  Als u een koortslip heeft wordt er niet behandeld en dient u de afspraak te verzetten.
-  Niet scheren op de dag van behandeling i.v.m. irritatie. Doe dit zo nodig 48 uur van tevoren.
-  Bij wijziging van medicatie of ziekte willen wij voorafgaand aan de behandeling op de hoogte gebracht worden. Sommige medicatie maakt de huid gevoeliger en kwetsbaar.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig en om de hoeveel tijd?

Green sea peels worden bij voorkeur uitgevoerd in kuurverband. Voor het mooiste resultaat wordt er een kuur van 4 behandelingen aanbevolen om de 2 weken. 
Uiteraard kan er ook los behandeld worden of in een kuur van 2 of 3 peelingen. Dit is afhankelijk van de behandelindicatie en uw wensen.


Onderhoudsbehandeling na een kuur: om de 8-12 weken. 
Om het resultaat zo lang mogelijk te behouden adviseren wij om aangepaste producten, ook na uw kuur te blijven gebruiken. Bij Kara Schoonheidsinstituut verkopen wij tevens cosmeceuticals van het merk Mesoestetic, die hoogwaardige ingrediënten bevatten. 
Door gebruik van deze producten heeft u langer plezier van de behandeling en voorkomt u zo veel mogelijk nieuwe huidproblemen.